Η Ομάδα μας

φωτογραφοι γαμου ντροουν σε γαμο

Φιλοσοφία της ομάδας μας είναι οι φωτογραφίες μας να είναι απλές, φυσικές, ελεύθερες, ακριβής, και παρ’ όλα αυτά ρομαντικές!

Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες φωτογράφους, εικονολήπτες, μοντέρ και γραφίστες. Η πολυετής εμπειρία, ο επαγγελματισμός, οι προσιτές τιμές και πάνω από όλα η ανθρώπινη προσέγγιση μας, σας εγγυώνται ότι η συνεργασία σας μαζί μας θα σας δώσει το ιδανικό αποτέλεσμα.

Για το σκοπό αυτό και ανάλογα με τις ανάγκες σας, η ομάδα μας filmstories.gr διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό που περιλαμβάνει από τελευταίας γενιάς φωτογραφικό εξοπλισμό έως και drone, που της επιτρέπει να αποτυπώσει από πολλές και διαφορετικές οπτικές γωνίες ότι συμβαίνει κατά την διάρκεια της τελετής και σε ότι άλλο σχεδιάσετε για εκείνη την μέρα.

φωτογραφοι γαμου ντροουν σε γαμο πρεπει να φωτογραφιζονται και πριν και μετα το μυστηριο. Ξεκιναμε παντα με τα πορτραιτα των παιδιων που θα φωτογραφηθουν μαζι με τους γονεις και τους νονους τους. Στη συνεχεια ακολουθει η κατηχηση της βαπτισεως οπου ο ιερας και ο νονος θα δωσουν ονομα στο βρεφος. Κατι αλλο αρκετα σημαντικο ειναι οι φωτογραφοι να εχουν την υπομονη και τη διαθεση να συνεργαστουν με τον παπα και τους νεοκορους της εκκλησιας.φωτογραφισεις παντα περνουμε μαζι μας περισσοτερες φωτογραφικες μηχανες φωτογραφο

Η φωτογράφιση όμως δεν τελειώνει μετά το τέλος της τελετής ή της εκδήλωσης που ακολουθεί. Μαζί δημιουργούμε το κλιπ της ζωή σας με την φωτογράφηση του nextday. Μαζί προγραμματίζουμε την ημέρα και τον τόπο της λήψης καθώς και τι θέμα θα θέλατε να έχει το νυφικό σας άλμπουμ. Απελευθερωμένοι  από τα άγχη της ημέρας του γάμου μπορείτε να αφοσιωθείτε σε μια καλλιτεχνική φωτογράφιση – που θα συμπληρώσει και θα απογειώσει το συνολικό αποτέλεσμα και ολοκληρώνοντας πολύ όμορφα το γαμήλιο άλμπουμ σας.

φωτογραφοι γαμου ντροουν σε γαμο

Είστε οι πρωταγωνιστές της πιο ξεχωριστής μέρας της ζωής σας, είστε έτοιμοι για την λήψη;